Triumph - Tiger

Česko - Slovenské diskuzní fórum pro příznivce motorek Triumph Tiger

Na tři dny Rumunsko, Ukrajina, Slovinsko

Více
6 roků 11 měsíců zpět - 6 roků 11 měsíců zpět #1 od ZdendaZB
Co si takhle na pátek, sobotu a neděli vyrazit do Rumunska, nebo na Ukrajinu. Jen tak na kraj hor, nikam daleko. Taková lehká odpočinková projížďka cca 1800km.
Případně by se dalo jet do Slovinska. Bylo by to 1400km přes Maďarsko, ale určitě by šly i Alpy :-) a to by bylo ještě kratší, vešli bychom se do 1100km.

Dva dny pod stanem, aby to mělo tu správnou terénní atmosféru a přitom se podívat na skok do hor, ugrilovat si kousek nějakého živočicha, nebo i celého, pojíst zmrzlinu a pořídit pár fotografií ? Mohli bychom odjet už ve čtvrtek odpoledne a dopřát si prodloužený víkend. Ale není to podmínkou.

Mělo by být teplo a nepršet. V dešti by se mi moc asi nechtělo, když to není nezbytné, což v tomto případě není. Osobně kromě víkendu 21.dubna můžu kdykoliv.

No a svoje navigátorky, vládkyně, případně i otrokyně si klidně můžete vzít ssebou :-)

Tak co vy na to ?
Poslední změna: 6 roků 11 měsíců zpět uživatelem ZdendaZB.

Je třeba Přihlásit se nebo Vytvořit účet abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
6 roků 11 měsíců zpět #2 od Bojan
Mno vôbec nevyzerá ako márna myšlienka-.
Popremýšlam nad tým ;)

Je třeba Přihlásit se nebo Vytvořit účet abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
6 roků 11 měsíců zpět #3 od hlousici
Příští črvrtek, pokud se nepoondí počásko razim na prodloužený víkend nachytat trochu sluníčka a pohody k moři.
Něco jako dělám každý rok a je tady:
www.triumph-tiger.cz/component/kunena/ce...isy/117-prvni-a-proc

Jen je den navíc tak si to natáhnu až na černou horu. Jedu sám, jen po silnici, na lehko a na pohodu. Kdyby jsi chtěl písni mejlik.

Je třeba Přihlásit se nebo Vytvořit účet abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
6 roků 11 měsíců zpět #4 od prokyno
Což o to, nápad dobrej :D
Jen ta délka je mimo mísu. Rumunsko aby se trochu pojezdilo a nebylo se otrokem (neboli polikaček km) tak aspoň 5 dní. Jinak je to země, kde můžeš jezdit dokola a pořád je co a kam, ale to je na balkáně skoro všude. To stejný Ukrajina. Chceš na ukrajinu? Pojezdit? Za 3 dny budeš jen sekat km a požitek hovno. Sry, ale takový cesty nejdou dělat na pohodu o víkendu.
Když dáš za den (přesun) 700 - 800km tak toho máš plný kecky a je jedno jak seš vyježděnej, nebo jaké máš stroj. Druhej den seš jak po vopici, takže toho moc nepojezdíš, a když ano tak to bude takový lážo plážo (někteří jsou vyjímky samo sebou), hodíš spanec a ráno si zase dáš porci 700 - 800km přesunu domů. No představa zemí krásná, ale né za víkend.
Alpy by se daly, jen je to širokej pojem. Alpy se táhnou odcamcaď po camcaď :D. Předhůří alp jsou i bílé karpaty u Nás, nebo pohoří alp jsou vysoké tatry :D
Chceš si užít tyto země? Ulrajina 3 - 4 týdny pojezdíš poznáš (zatím nemám, ale chystám se an ni, východ má svá kouzla), Rumunsko? min 1 a optimál 2 týdny, ale nejlíp s lehčím endurkem. Alpy? Klidně ten vékend :D

Je třeba Přihlásit se nebo Vytvořit účet abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
6 roků 11 měsíců zpět - 6 roků 11 měsíců zpět #5 od ZdendaZB
Tato projížďka ale není o poznávání Rumunska, nebo Ukrajiny. Je to o jízdě po asfaltu, nahlédnutí do hor, ogrilování živočicha a pak zase domů. Jak jsem psal, nejedná se o vícedenní offroad v horách a nějaké dobrodružné zážitky spojené s týden trvajícím padáním motorky a skákání v horském rozvodněném potoce. Je to jen taková lehká víkendová projížďka a koho nebaví jezdit po asfaltu, tak nemá smysl, aby se zúčastnil. Do lehčího terénu určitě nahlédneme, ale budeme létat nízko a pomalu :-)
Alpami jsem myslel přejezd po okreskách do Slovinských hor a opět nazpět. To je stejná varianta jako Rumunsko, nebo Ukrajina.

Já pojedu klidně i sám, ale kdyby se někdo přidal, tak to bude zábavnější. A je mi jedno kam pojedeme.
Poslední změna: 6 roků 11 měsíců zpět uživatelem ZdendaZB.

Je třeba Přihlásit se nebo Vytvořit účet abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
6 roků 11 měsíců zpět #6 od prokyno
No jednak nikdo nemluvví že to musí bejt furt off :D žádný potoky a podobně, jen já osobně nepovažuji na pohodu ujet za vékend 2000km a být při tom vysmáté a spokojenej.
Navíc pokud mluvíš o Ukrajině tak více méně ta je celá skoro Off to stejný rumunsko. Pokud tedy nechceš jezdit po hlavních tazích.
A píšeš " Do lehčího terénu určitě nahlédneme, ale budeme létat nízko a pomalu "
Doufám že si v terénu už jezdil a jezdíš, stačí jen polňačky. Proč to píšu? Protože mimo asfalt kde ujedeš za hodinu když to de 100 a více km tak ti může zabrat 180km celej den. V těchto zemích když se pustíš po nějaké pěšince, silničce, která po chvíli mizí do kopečků tak mizí i asfalt, nebo pokud tam někdy byl je to samá jama (hlavně Ukrajina). A v tomto případě je víkemd v těchto zemích pekelně málo.
A pokud není projížďka do těchto zemích o poznání, jak a co tam je a podobně tak nevím proč se tam cpát? To možu těch 2000km pojezdit u nás a taky se dostaneš na místa kdes nikdy nebyl :D
Jako my o víkendu, z malé pohodové projíždky se vyklubala obhlídka hor a 400km za den. A to byla projížďka, ale pokud mám dát přesun někam 700km vzdálené destinace je to pouze přesun a navíc po dálnicích abys tam byl co nejdříve a to u mě není projížďka ale onuce.
No asi tak no.
Závěrem, toto je jen a jen můj názor a nikomu ho nevnucuji.
Hezký den :D

Je třeba Přihlásit se nebo Vytvořit účet abyste mohli odpovědět na toto téma.

Přihlásit se do fóra

Nedávné příspěvky