Triumph - Tiger

Česko - Slovenské diskuzní fórum pro příznivce motorek Triumph Tiger

Podvozek problém

Více
5 měsíců 2 týdnů zpět #1 od Romek
Romek vytvořil/a téma: Podvozek problém
Ahoj ,při rychlé jízdě se mi moto pod zadkem sem tam zavlní ,předek nové pružiny a olej ,vzadu čerstvě repase centrálu a taky nová pružina ,obě Hyperpro ,ložisko krku jsem trošku přitáhl ,jezdím jen ve dvou cca 180kg....kde může být problém ...?
Chci zas jezdit jako v kolejích....díky

Je třeba Přihlásit se abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
5 měsíců 2 týdnů zpět #2 od KrysarCZ
KrysarCZ odpověděl na téma: Podvozek problém
Nevim jak to ma Explorer, ale toto mi delal Tiger 800xc. Nakonec to bylo spatne/moc utazenymi srouby na prepakovani.
Vem servisni manual a vse na zadku utahni dle predepsanych momentu, neb treba u toho Tigra se to vubec nedotahovalo.

Je třeba Přihlásit se abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
5 měsíců 2 týdnů zpět #3 od MEX
MEX odpověděl na téma: Podvozek problém
Zajímalo by mne, jestli to dělalo i před tou repasí centrálu, novou pružinou atd.
Je tam nějaký pořadí?

Je třeba Přihlásit se abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
5 měsíců 2 týdnů zpět #4 od Romek
Romek odpověděl na téma: Podvozek problém
Jj ,vnímám to déle ,doufal jsem ,že to centrál vyřeší ...

Je třeba Přihlásit se abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
5 měsíců 2 týdnů zpět #5 od prokyno
prokyno odpověděl na téma: Podvozek problém
Zkus napsat nějaký info:
1) jakej model moto máš
2) dělalo to i předtím
3) začalo to dělat po nějaké změně
4) co je ve vyšších rychlostech??????
5) jaké máš gumy
6) dělá to s topcase?
Jinak je to věštění z kříšťálové koule.
Taky mě to dělalo.

Je třeba Přihlásit se abyste mohli odpovědět na toto téma.

Více
5 měsíců 2 týdnů zpět - 5 měsíců 2 týdnů zpět #6 od Romek
Romek odpověděl na téma: Podvozek problém
Pokud ti to dělalo ,jak jsi se toho zbavil ty?
Jinak já model 2014 ,gumy opět scorpion trail II aktuálně jsou kousek před výměnou ,vnímám to už delší dobu loni možná méně ,v utažených zatáčkách není problém ,jedu rychlé a dlouhé zatáčky cca 140-160 a sem tam se prostě zavlní ,a to na jistotě nepřidá ,když jsem s Explorerem začínal ,měl jsem pocit že jezdím jako v kolejích ...
Naposledy změněno: 5 měsíců 2 týdnů zpět od Romek.

Je třeba Přihlásit se abyste mohli odpovědět na toto téma.

Přihlásit se do fóra

Nedávné příspěvky