Barva - mat nebo lesk?
11 měsíců 4 týdnů zpět #1
od Tomkic
Tomkic vytvořil/a téma: Barva - mat nebo lesk?
Ahoj hledal jsem a nenašel, pokud to tu je tak se omlouvám a neumím hledat. Můj dotaz je - jestli jít do černé matné, nebo lesku na tigera 800 XRX. Co se týče údržby, poškrábání a tak ? Prostě klady a zápory (údržba, opravy, vzhled po pár letech atd.).
Je třeba Přihlásit se abyste mohli odpovědět na toto téma.
11 měsíců 4 týdnů zpět - 11 měsíců 4 týdnů zpět #2
od prokyno
prokyno odpověděl na téma: Barva - mat nebo lesk?
Obávám se, že diskuse na toto téma tu opravdu nenajdeš 
Navíc u Triumphu zas takovej výběr barev jako třeba u aut není, hodí ti 2-3 a vyber si. Pokud se koukám tak tu matnou mají v nabidce u Nás jen ve verzi Tiger 800 XRx, u ostatních pokud je černá tak jedině lesk.
PS: Když budeš dělat kraviny v lese poškrábeš oboje, a když ne, tak časem beztak dojde ke škrábancům
Kup si co tobě se líbí.
Jo a na barvě se ještě nikdy nikdo nesvez

Navíc u Triumphu zas takovej výběr barev jako třeba u aut není, hodí ti 2-3 a vyber si. Pokud se koukám tak tu matnou mají v nabidce u Nás jen ve verzi Tiger 800 XRx, u ostatních pokud je černá tak jedině lesk.
PS: Když budeš dělat kraviny v lese poškrábeš oboje, a když ne, tak časem beztak dojde ke škrábancům

Kup si co tobě se líbí.
Jo a na barvě se ještě nikdy nikdo nesvez

Naposledy změněno: 11 měsíců 4 týdnů zpět od prokyno.
6 měsíců 3 týdnů zpět - 6 měsíců 3 týdnů zpět #3
od Tomkic
Tomkic odpověděl na téma: Barva - mat nebo lesk?
Tak je tu další dilema, pro rok 2020 budou nové barvy pro některé modely , už jsem byl rozhodnutý pro červenou na 1200 XRT. A teď kromě další bude na tento model i černá matná . A já chtěl už teď kupovat a asi budu muset zas počkat, protože ta matná černá na té 800stovce se mi líbí. To je tak když je na výběr
www.bennetts.co.uk/bikesocial/news-and-v...atest-colour-options

Naposledy změněno: 6 měsíců 3 týdnů zpět od Tomkic.
Přihlásit se do fóra
Nejnovější inzeráty
Nedávné příspěvky
-
-
- manuál
- Zdravím pánové :) .Neměl by tady prosím někdo manuál v češtině na tigra 1050 r.v. 2012?Dekuji.
- v Motorky / Tiger - 1050
- od benik
- 6 hodin 22 minut zpět
-
-
-
- Manuál
- A ten co hledám a věřím, že ho najdu je na modelový rok 2014....tak kluci píšněte jaký chcete,..:) :) :) :woohoo: :woohoo: ….bo asi...
- v Motorky / Tiger - 1200 Explorer
- od Petrex1.
- 1 den 4 hodin zpět
-
-
-
- Horní kufr na Tiger 1200
- No, moc jsem se toho nedověděl. Snad trochu přesvědčení, že hliník není dogma a máte někteří i plastové kufry. Teď ještě poprosím o...
- od Majkl56
- 2 dní 10 hodin zpět
-
-
-
- centrální stojan Tiger 1050
- Ahoj.Diky moc za ochotu.Tak se domluvíme jak to půjde.Kdyžtak mě písni na tel. 603437984 a zavolám.Jarda H.
- v Motorky / Tiger - 1050
- od benik
- 3 dní 12 hodin zpět
-
-
-
- Náklon při použití bočního stojanu
- Here on the website are all the big bikers.
- od Petrex1.
- 1 týden 4 dní zpět
-